Få et rentetjek

Prøv vores gratis og uforpligtende rentetjek

Få svar inden for 24 timer

Få rentetjek

Hvilken rente kan din virksomhed låne til?

Ved du, hvilken rente du kan låne til, eller er du bange for, at du betaler for høj rente i banken? Det er et velkendt problem for mange virksomhedsejere. Når du er ude for at finde det rette virksomhedslån, kan det ofte være svært at gennemskue, hvilken rente du kan forvente. Derfor er det en god ide at få et uforpligtende rentetjek hos Lendino - det er nemt, uforpligtende og koster ikke noget.

Hvordan virker det?

  • Udfyld formularen med dit navn, e-mail og CVR-nr.
  • Af juridiske årsager skal vi kunne bekræfte dit forhold til virksomheden, så du vil også blive bedt om at uploade din virksomheds registreringsbevis fra Skat (som du kan hente her).
  • Modtag dit rentetjek pr. mail!

Rentetjekket er uforpligtende og giver dig ikke et bindende lånetilsagn fra Lendinos side. Renten beregner vi med tal fra CVR. Renten, du modtager, vil være et spænd på et par procentpoint.

Hvis du ønsker at få et konkret låneforslag, kan du helt uforpligtende søge om et lån. Nogle gange vil en mere udførlig kreditvurdering kunne give en lavere rente end ved det uforpligtende rentetjek.

Har du spørgsmål, så kontakt os.

70 270 250
info@lendino.dk

Hvem er Lendino?

Hos Lendino formidler vi erhvervslån til danske virksomheder på gode vilkår.

Konkurrencedygtige renter, nem og hurtig ansøgningsproces og god service er blot nogle af de fordele, du får ved at låne gennem Lendino.