Stort forretningsnetværk?

Bliv ambassadør for Lendino og få kommission på hvert udbetalt lån du henviser.

Kontakt os

Bliv ambassadør

Hvis du er rådgiver, tidligere bankansat eller har et stort forretningsnetværk, kan du blive ambassadør for Lendino.

Du hjælper os med at finde kunder og får en henvisningskommission efter aftale for hvert udbetalt lån, du hjælper os med at finde. Som ambassadør får du en indføring i vores koncept samt løbende support.

Kommission

Hvis en ansøger, du har henvist, får et lån hos os, modtager du en procentdel af etableringsgebyret*. Procentsatsen afhænger af aftalen, du har med Lendino.

* En låntager hos Lendino betaler 2-4 % af lånesummen i etableringsgebyr, dog minimum 9.500 kr. Nærmere information kan findes i Priser og frister

Hvad er crowdlending?

Lendino formidler erhvervslån via crowdlending, også kaldet peer-to-peer (P2P) lending eller lånecrowdfunding. Det fungerer efter mange bække små princippet:

Lendinos 7078 långivere, som består af private og professionelle investorer, investerer små beløb i danske virksomheder og får afkast af deres investering i form af tilbagebetalinger og renter. Lendino agerer som mellemmand og tager sig af alt det administrative som udstedelse af gældsbrev, håndtering af betalinger osv.

Hvem kan låne?

Som ambassadør kan du hjælpe Lendino med at finde kreditværdige danske virksomheder, der mangler et lån på 100.000 til 5 mio. kr. til konkurrencedygtige renter.

Populære låneformål

  • Anlægsaktiver
  • Finansiering af ordrer
  • Generationsskifte
  • Arbejdskapital
  • Eksportfremstød
  • Vækst

Har du spørgsmål, så kontakt os.


Case: Retap

Retap lånte penge gennem Lendino til at finansiere en ordre, så virksomheden kunne etablere sig i USA. "Lendino var flere procentpoint billigere end min bank og langt hurtigere", siger Lars Brøndum Petersen fra Retap. Læs mere her.