Tilbage til Blog

Sæt dine investeringer på autopilot

Andreas Helgason Rex
14. september 2017 kl. 10:21

Det kan være en tidskrævende proces at investere i lån, fordi man skal være klar til at investere, når der kommer nye lån på platformen og fordi det tager tid at logge ind og investere i hvert enkelt lån. Vi har derfor lavet en investeringsagent, så du kan sætte dine investeringer på automatpilot og i stedet holde fri.

investeringsagent_blog.jpg 

Sådan virker det

Du kan oprette lige så mange investeringsagenter, som du vil. For hver investeringsagent vælger du selv løbetid, kreditklasse og hvor meget du ønsker at investere i hvert lån.

Som udgangspunkt investerer en investeringsagent i alle lån, som matcher de kriterier for løbetid og kreditklasse, du har sat op. En investeringsagent vil dog ikke investere i et lån, som du allerede har investeret i manuelt. Investeringsagenterne investerer uafhængigt af hinanden, dvs., at hvis et lån matcher kriterierne for flere af dine agenter, vil alle agenter prøve at investere deres maksimumbeløb i lånet.

Start og stop

Du skal aktivere investeringsagenten, før den investerer automatisk. Når den er blevet aktiveret, er det samlede investeringsbeløb kun begrænset af rådighedsbeløbet på din Lendino-konto. Du kan til enhver tid stoppe investeringsagenten igen.

For mange om buddet

Så snart et nyt lån er blevet publiceret på platformen, vil alle aktive investeringsagenter med de rette kriterier forsøge at investere i lånet. Hvis et lån når at blive fuldt finansieret undervejs, vil ikke alle investeringsagenter få lov til at investere. Rækkefølgen for investeringsagenter er tilfældig, så hver investeringsagent vil have den samme chance for at få lov til at investere. Der er ingen investeringsagenter med særlige fordele, så alle har lige muligheder for at investere med deres investeringsagent.

Hvis du har lyst til at prøve kræfter med investeringsagenten eller bare se på mulighederne, kan du logge ind på Lendino og nederst på siden under Mit Lendino trykke på Opret investeringsagent. Du kan også følge dette link.