Tilbage til Blog

Gå-hjem-møde: Skab vækst i din virksomhed

Lennie Olsen
28. januar 2020 kl. 13:56

blog header rosendahl gå-hjem-møde.png

 

Hos Lendino vil vi gerne hjælpe dig og din virksomhed med at lykkes. Det gør vi blandt andet ved at invitere til gå-hjem-møder med oplægsholdere, der er eksperter på deres felt og som kan hjælpe din virksomhed nå længere. 26. februar er turen kommet til Væksthuset Rosendal & Co., som kan fortælle dig mere om, hvordan din virksomheds mission og vision kan være med til at skabe vækst, give en fælles retning i virksomheden og gøre det nemmere for dig at kommunikere med både medarbejdere og kunder.

Lendino sætter rammerne og inviterer dig og de øvrige deltagere på lidt at drikke både før og efter workshoppen, så du også får mulighed for at netværke med de øvrige deltagere.

 

Tid: 26. februar kl. 16-18 (du er velkommen fra 15.30)

Sted: Copenhagen Fintech Lab's lounge på 2. sal, Applebys Plads 7, 1411 København K

Tilmeldingsfrist: 25. februar

 

Tilmeld dig gå-hjem-møde

 

Du er velkommen til at tage en ven eller kollega med, bare husk at melde dem til.

Vi glæder os til at se dig!

Nedenunder kan du læse mere om Væksthuset Rosendal & Co. og hvad du får med hjem fra gå-hjem-mødet. 

 

Ønsker du at skabe virksomhedsvækst, få motiverede medarbejdere samt loyale kunder? Så kom til workshop med Væksthuset Rosendal & Co A/S og dyk ned i din virksomheds vision.


Hos Væksthuset Rosendal & Co har vi en vision om at skabe de bedste forudsætninger for erhvervsdrivende SMV'er i deres kurs mod success, så de kan fokusere på det der driver dem. Derfor udbyder vi som noget helt unikt en workshop, der hjælper din virksomhed med at blive helt skarp på jeres vision. At arbejde med visioner er vigtigt for at styrke virksomhedens interne og eksterne kommunikation - så jeres brand styrkes udadtil og jeres kultur forstærkes.

 

Vi vil under denne workshop hjælpe dig med at finde din virksomheds vision & mission, hvorefter vi konkret arbejder på hvordan disse effektivt kan kommunikeres, både eksternt og internt i virksomheden.

"Hvorfor er det vigtigt," tænker du?

Utallige studier viser, at medarbejdere, der kender og efterlever virksomhedens vision, er glade medarbejdere. Dine medarbejdere vil blive motiveret som resultat af, at en fælles direktion vil blive sat for virksomheden – hvor der ikke er tvivl om hvilken retning virksomheden tager og hvilken forskel I skaber i verden. Kort sagt vil jeres kultur styrkes markant!

Herudover vil vi gennemgå, hvordan og gennem hvilke kanaler jeres vision og budskabserklæring kan kommunikeres samt hvordan kommunikationen kan optimeres til branding- og konverteringsmateriale.

En mundfuld? Overhovedet ikke, og det er ikke meningen at vi finder ud af det hele på to timer. Det handler først og fremmest om at tage det første skridt hen imod at belyse en vision, der inspirer dig og dine medarbejdere. Det er naturligvis en proces, men en lærerig og sjov en af slagsen, og vi hjælper jer igennem den med de værktøjer og redskaber vi har udviklet.

 

Du glæder dig? Det tænkte vi nok! ;)

 

Highlight af hvad du kan forvente under workshoppen:

  • Få muligheden for at finde din virksomheds visions erklæring
  • Muligheden for at udforme et stærkt budskabsstatement
  • Få insight til hvordan visionen kan kommunikeres internt i virksomheden – til styrkelse af kulturen
  • Få insight til hvor og hvordan jeres budskabserklæring kan kommunikeres eksternt – til styrkelse af brand og bundlinje

 

Vi, hos Væksthuset Rosendal, glæder os ekstremt meget til to power timer med jer, hvor vi vil tage hul på essensen af jeres forretning. Vi vil dele med jer, hvordan I på et kontinuerligt plan kan implementere visionsarbejdet i jeres virksomhed for at skabe kontinuerlige resultater. 

 

Herefter er der mulighed for at netværke og dele med andre jeres super seje vision, som I er sat i verden for at fuldføre.

 

Vi glæder os!

 

Tilmeld dig gå-hjem-møde