Tilbage til Blog

Ny ambassadør vil hjælpe virksomheder med at få lån hos Lendino

Lennie Olsen
12. august 2019 kl. 9:55

 

Vi er stolte af at kunne byde velkommen til det nordjyske konsulenthus LIVA consult, som for nylig er blevet ambassadør for Lendino.

 

LIVA consult hjælper virksomheder med alt fra forretningsudvikling til kapitalformidling og administration. Holdet bag har mange års erfaring inden for dansk erhvervsliv, som de sætter i spil, når de rådgiver deres kunder.

jens mølgaard liva consult.png

 

Konsulenthuset er blandt andet skarpe, når det kommer til at vurdere, hvornår en kapitaltilførsel er nødvendig for at sikre den fremtidige udvikling - og hvor kapitalen skal komme fra.

I den forbindelse har de indgået et samarbejde med os.

 

“Vi glæder os til at samarbejde med Lendino om at skaffe finansiering på fornuftige vilkår til små og mellemstore danske virksomheder. Det er her, mulighederne for vækst ligger, men også her det kan være svært at skaffe kapital,” siger Jens Mølgaard, finansieringsrådgiver i LIVA consult.

 

Som ambassadør for Lendino kan LIVA consult hjælpe små og mellemstore danske virksomheder med at få et lån gennem crowdlending. Konsulenthusets rolle vil blive at informere virksomheder i deres netværk om muligheden samt agere som agent mellem os i Lendino og ansøgervirksomheden. Det vil sige, at de kan hjælpe med både indsendelse af ansøgningen, udarbejdelse af regnskabs- og budgetmateriale samt tage dialogen, når vi fremsender et tilbud om lån. Derudover er der mulighed for at få rabat på stiftelsesomkostningerne, hvis man søger om et lån gennem LIVA consult.

 

Vi glæder os til samarbejdet og ser frem til at hjælpe endnu flere danske virksomheder med at låne penge gennem crowdlending. 


Læs mere om LIVA consult her og om vores ambassadørprogram her.