Tilbage til Blog

Omsæt dit regnskab til lån

Lennie Olsen
22. maj 2019 kl. 12:30

 

I disse dage triller regnskaberne ind på CVR.dk. Siden 1. januar har over 110.000 danske virksomheder indberettet deres årsrapporter, og tempoet stiger jo tættere vi kommer på sommerferien og deadline.

 

Regnskabsaflæggelse kan hurtigt blive en bekostelig affære. Både dem, der får en revisor til hjælp, og dem der klarer den selv, ender med at lægge en del tid og kræfter i at få udarbejdet årsrapporten og indberettet den. Det kan hurtigt virke som spildte ressourcer, der sagtens kunne være brugt på noget andet.

 

Men hvad nu hvis jeg fortalte dig, at det ikke er helt spild af kræfter? Der er mange grunde til at aflægge og indberette årsregnskab: En god årsrapport kan fanges af medierne og give dig gratis eksponering, og samarbejdspartnere, kunder og potentielle investorer kan bruge den, når de beslutter sig for at indgå aftale med din virksomhed. Og så er der den sjove: Det bliver nemmere at få et lån.

 

Nye tal giver bedre lån

Sat lidt på spidsen kan du hos Lendino omsætte dit regnskab til lån med en attraktiv rente. Jo mere historik og jo nyere tal vi kan få indblik i, jo nemmere er det nemlig at få et lån. Så sent som i marts i år fik en lille it-virksomhed et lån hos os, som blev brugt til at indfri et gammelt, dyrt lån - alt sammen fordi de kunne fremvise en godt gennemarbejdet årsrapport for 2018. Med de fremtidige rentebesparelser kunne det derfor pludselig godt betale sig at give den en ekstra skalle på årsrapporten.

 

Har du årsrapporten klar og vil du se, om den kan hjælpe dig med et lån, kan du ansøge ved at klikke på linket her:

 

Omsæt dit regnskab til lån