Tilbage til Blog

Gå-hjem-møde: Spar tid og penge med ny teknologi

Lennie Olsen
2. april 2019 kl. 15:16

tech-optimering.png

Sådan påvirker digitaliseringsbølgen regnskabsafdelingen

 

Vi rider alle på digitaliseringsbølgen, men hvad betyder det i virkeligheden for din virksomhed?

De fleste virksomheder har administrative processer, de er nødt til at udføre på en daglig, ugentlig eller månedlig basis. Især regnskabsfunktionen fylder en del. Disse processer forsvinder ikke, men digitaliseringen betyder, at du ikke længere behøver bruge en masse tid og ressourcer på administrative og rutineprægede opgaver. Der findes efterhånden et utal af løsninger, der kan hjælpe virksomheder med at optimere, digitalisere og automatisere store dele af forretningen.

Men hvordan får din virksomhed gavn af den nye teknologi? Hvilke fordele er der ved at hoppe med på trenden? Og hvilke konsekvenser er der ved at ignorere teknologien?
Dét bliver du klogere på, hvis du tilmelder dig dette gå-hjem-møde.

 

Tilmeld dig gå-hjem-mødet her

Hvordan kan du få gavn af digitalisering af regnskabsfunktionen?

 

Mange virksomheder har brug for et skub for at påbegynde en digitaliseringsproces. Det kan være svært at overskue, hvor man skal starte, og det kan være svært at udregne værdien og effekten af det. Konsekvensen er, at mange virksomheder bliver ved med “at gøre som de plejer”.

På dette arrangement hører du blandt andet om, hvordan du ved digitalisering kan:

Spare tid
Få mere transparens
Få realtid data
Spare penge
Øge medarbejdertilfredsheden

 

Tilmeld dig gå-hjem-mødet her

Om dagens oplægsholdere:

 

  • Lars Nielsen er Business Development Manager hos Roger. Deres system benytter AI til at sætte fakturabetalinger og bogføring på autopilot.
  • Ida Støier er Partner Manager hos Pleo. Pleo er en firmakort-løsning, som klarer dine udgiftsrapporter og gør det lettere at håndtere din virksomheds udgifter.
  • Stefan Nielsen er Head of Sales hos Likvido. Likvido sætter din debitorstyring på autopilot, så du automatisk kan fakturere, registrere, bogføre og følge op på betalinger.
  • Andreas Rex er CMO og co-founder hos Lendino. Lendino er et online lånemarked, hvor små og mellemstore virksomheder kan låne gennem crowdlending.

 

Vi giver et lille glas og lidt snacks, og vi er naturligvis til rådighed til en snak både før og efter arrangementet. Tag gerne en ven eller kollega med - bare husk at tilmelde dem, da der er begrænsede pladser.