Tilbage til Blog

“Vind eller forsvind på internettet 2019 – valget er dit”

Lennie Olsen
13. marts 2019 kl. 13:22

vind eller forsving.png

Dit online udtryk er vigtigt

Du er nok allerede klar over, at det er vigtigt med et godt online udtryk, når du skal hente nye kunder, men det er ikke kun potentielle kunder, der påvirkes af, hvor godt du fremstår på internettet. Potentielle samarbejdspartnere, investorer og låneudbydere kigger også på din virksomhed som en helhed - inklusive din hjemmeside.


For at hjælpe virksomhedsejere i vores netværk med at fremstå så godt som muligt online afholder vi torsdag den 4. april arrangementet “Vind eller forsvind på internettet 2019 – valget er dit”, hvor vores oplægsholder Søren Lindhardt gør dig klogere på, hvordan du bedst fanger dine kunder på internettet.

 

Program

Tid: Torsdag den 4. april kl. 15.30-18

Sted: Applebys Plads 5, 1411 København K (Kantinen i Finansforbundet til højre for receptionen)

 

Dagens program:

15:30-16:00: Ankomst og netværk

16:00-16:05: Velkomst ved Andreas Helgason Rex, CMO i Lendino

16:05-17:05: ”Vind eller forsvind på internettet 2019 – valget er dit” - Foredrag

17:05-17:15: Pause

17:15-17:45: ”Vind eller forsvind på internettet 2019” - Workshop

17:45-18:00: Afrunding på arrangementet

 

Tilmeld dig her

Vidste du, at over 81 procent af potentielle købere researcher din virksomhed online, inden de beslutter sig for, om de vil være kunder hos dig?

 

Det betyder, at dine potentielle kunder i langt de fleste tilfælde danner sig et indtryk af dig online, uden at du har haft mulighed for at snakke med dem og skabe en relation til dem. Det er derfor vigtigt, at du har indsigt i, om din virksomheds online tilstedeværelse giver nye relationer et godt, dårligt, eller i værste fald et forkert førstehåndsindtryk – da det er afgørende for, om de bliver din nye kunde.

 

På foredraget får du blandt andet viden om:

  • Dine kunders adfærd på internettet
  • Hvorfor neuro-viden er afgørende for din relation til kunden
  • Hvordan du bruger din hjemmeside som 3 gratis medarbejdere
  • Hvordan din hjemmeside gennem sprog, billeder og flow skaber værdi for dine potentielle kunder


Du får derfor et spændende foredrag med fokus på, hvordan din hjemmeside tiltrækker og fastholder kunder gennem viden om neuro og psykologien bag salg.

 

Tilmeld dig her

 

vaeksthus-soeren.jpg

Søren Lindhardt - Dagens foredragsholder

Søren Lindhardt er iværksætter og virksomhedsejer og har de sidste 35 år startet seks virksomheder, hvoraf fire er solgt for et to-cifret millionbeløb. Det er derfor en succesrig og dynamisk praktiker med fokus på forretning, du møder, og ikke en teoretiker. Søren har erfaret at: ”Jo mere du gir’, jo mere får du”. Derfor brænder han for at dele sin viden med dig, om hvordan din hjemmeside skaber værdi, da det både vil styrke virksomhedens relation til kunden, åbne døren for nye kunder og tiltrække de interessante medarbejdere.

 

Du er selvfølgelig velkommen til at invitere en ven eller kollega med - bare husk at tilmelde jer inden tirsdag den 2. april, så vi ved, hvor mange stole vi skal sætte frem.

 

Tilmeld dig her