Tilbage til Blog

Skal din mor/ven/kollega være långiver på Lendino?

Lennie Olsen
14. december 2018 kl. 14:47

 

Vidste du, at du kan tjene penge på at henvise en ny långiver? Spred det gode budskab via henvisningsfunktionen, som du finder på din Oversigt.

 

Henvis en långiver.png

 

Henvisningen virker ved, at du sender en besked til en du kender med dit personlige oprettelseslink (linket finder du ved at trykke på henvisningsknappen, når du er logget på). Opretter de sig som bruger med dit link, tjener du 1 % af deres samlede investeringer i de første 90 dage.

 

Lad os tage et eksempel: Peter er långiver på Lendino og ved, at hans søster Dorthe gerne vil i gang med at investere. Når han er logget på sin Lendino-konto, trykker han derfor på henvisningsknappen og på “Send en mail”. Han kan også kopiere linket fra henvisningsfunktionen og sende til Dorthe.

 

Opretter Dorthe sig via Peters link, kan vi se det i vores system. 90 dage efter hun har oprettet sig, gør vi status over, hvor mange penge hun har investeret i lån. Har hun investeret 20.000 kr. i lån på platformen, udbetaler vi 200 kr. til Peters Lendino-konto.

 

Kan du huske alle fordelene ved at være långiver på Lendino? Ellers kan du læse 6 gode grunde til at være långiver hos Lendino.

 

Kender du en kommende låntager?

Du kan naturligvis også henvise en kommende låntager, hvis du kender en virksomhed, der skal låne penge. Henviser du en ny låntager, får du 1.000 kr. sat ind på din Lendino-konto, efter lånet er udbetalt til virksomheden.

 

Du kan læse mere om, hvordan vi kreditvurderer, og hvad en god låntager er her.

 

Pøj pøj med det!