Tilbage til Blog

Lån nr. 250 i hus

Lennie Olsen
9. februar 2018 kl. 9:14

Der er gang i crowdlending i Danmark. I slutningen af januar rundede Lendino et rundt hjørne, da vores lån nr. 250 blev formidlet. Fra lån nr. 1 til lån 250 gik der under 4 år - det skal fejres!

Balloner.jpg

Lån nr. 250 gik til Mersebak77 Holding og blev fuldtegnet øjeblikkeligt. Det er samtidig det hidtil største lån, der blev finansieret udelukkende af investeringsagenter (læs mere om investeringsagenter her).

 

Lånet var et 250.000 kr. A+ lån. A+ kreditklassen betyder, at vores kreditafdeling har vurderet lånet og virksomheden til at have den lavest mulige risiko for tab og mislighold. Lån som disse bliver ofte øjeblikkeligt finansieret med investeringsagenterne, da de er populære blandt vores långivere.

 

Siden vi startede i 2014 har der været konstant vækst i Lendino. Det kan også ses på, hvor hurtigt vi nåede de 250 lån: Vi brugte næsten to år på at få de første 50 lån i hus - de sidste 50 tog kun et halvt. Flere danske virksomheder har fået øjnene op for crowdlending, men det har potentiale til meget mere.

 

Vi fejrer også vores aktive långiver nr. 1.500. Over 1.500 danskere har nu lånt penge ud til danske virksomheder via Lendino, fremfor at lade dem samle støv i banken. Se vores video om hvordan det fungerer at være långiver på Lendinos lånemarked her.

 

Vores mange långivere er sultne efter lån. Vil du prøve kræfter med crowdlending, kan du helt uforpligtende søge om et lån online.