Tilbage til Blog

Revisionsfirma i vækst søger finansiering

Andreas Johnsen Helgason Christensen
26. marts 2015 kl. 14:41

Foråret er foruden bedre vejr lig med regnskabssæson, og det betyder, at landets revisionsfirmaer har rigtig travlt for tiden. PC-Revision Gentofte er ingen undtagelse.

PC-Revision.jpg

PC-Revision Gentofte servicerer virksomheder fra Storkøbenhavn med revision, bogholderi, regnskab og rådgivning. PC-Revision Gentofte er foruden ejeren en ansat og er medlem af FSR – foreningen af statsautoriserede revisorer. PC-Revision Gentofte har eksisteret siden 1983 og blev i november 2011 overtaget af den nuværende ejer, der i dag driver virksomheden.

PC-Revision Gentofte søger om et erhvervslån på 500.000 kr. til at forbedre deres likviditet, da de er inde i en kraftig vækstfase. Lånet giver 7,6% i rente p.a. og er tilgængeligt på lånemarkedet nu.

Vi har desuden udviklet en ny funktion, der gør det muligt for dig at stille spørgsmål til virksomhederne på lånemarkedet. Når du er logget ind og besøger et åbent lån, kan du stille spørgsmål under fanen ”Forum”. Jo flere spørgsmål, der stilles, jo klogere bliver ”crowden”, dvs. dig og mig – og alle andre.