Tilbage til Blog

Brug for hjælp med bogholderi eller revisorydelser?

Lennie Olsen
8. november 2017 kl. 13:22

Azetsbillede.jpg

 

Lendino indgår endnu et samarbejde med en stor spiller på markedet. Denne gang drejer det sig om Azets. Azets er Nordens førende leverandør af services inden for regnskab, løn og HR. De er især specialiseret inden for hjælp til små og nye virksomheder - det samme kundesegment, som vi i Lendino beskæftiger os med.

 

Samarbejdet er simpelt: Hvis vi støder på en virksomhed, der mangler hjælp enten med bogholderi eller revisor ydelser, henviser vi til Azets. Hvis Azets støder på en kunde, der mangler finansiering, henviser de til os. Win-win.

 

Samarbejdet er relevant: Vi kan rigtig godt lide låneansøgninger, hvor der er styr på regnskabet. Det er der større chance for, hvis en egentlig bogholder/revisor har siddet med det.

 

Azets tilbyder ud over regnskabs-, løn- og HR-services også virksomhedsrådgivning. Derfor er det vigtigt for dem blandt andet at kunne informere om forskellige finansieringsalternativer. I nogle tilfælde kan et crowdlendet lån være billigere end et almindeligt banklån og også nemmere at søge - det er god information for Azets at kunne give til deres kunder.

 

Samarbejdet giver værdi til kunderne: Som lille eller ny virksomhed kan det være svært at finde rundt i junglen af services, der tilbydes til erhvervsdrivende. Derfor er det rart at få gode råd om, hvem man skal vælge af en eksisterende servicepartner. Om det så er en låntager hos Lendino, der skal bruge en bogholder eller revisor, eller en lønkunde hos Azets, der skal bruge et lån til at ansætte en ny medarbejder, vil dette samarbejde give mening.Er du interesseret i at vide mere om hvad Azets og Lendino kan gøre for dig? Tjek Azets hjemmeside ud HER eller se hvor nemt du kan låne penge af Lendinos långivere HER.

Azetslogo.png