Tilbage til Blog

Iværksætter? Så er du allerede med i Danmarks største iværksætternetværk - ikke?

Lennie Olsen
31. oktober 2017 kl. 14:34

LendinoIVN.png

Iværksætter? Så er du allerede med i Danmarks største iværksætternetværk - ikke?

Lendino har indgået samarbejde med IVN.dk - den nye hjemmeside for Danmarks største iværksætternetværk.

 

Iværksætter Netværk er Danmarks største netværk for iværksættere på Facebook. Hjemmesiden IVN.dk er det næste naturlige skridt for Iværksætter Netværk, der blev stiftet i 2007 og har over 44.000 medlemmer. IVN.dk har indgået en række aftaler med forskellige samarbejdspartnere, der tilbyder attraktive fordele til medlemmerne - blandt andet hjælp til finansiering med et crowdlendet lån fra Lendino.

 

“Det er et oplagt samarbejde for os, da en af vores største opgaver er at hjælpe iværksættere,” fortæller Lendinos administrerende direktør Esben Bistrup Halvorsen. “Vi tror på, at en af måderne vi kan skabe vækst i Danmark er ved at give driftige og nytænkende mennesker lov til at prøve deres idéer af. Derfor er det også ærgerligt, at så mange må lade det blive ved drømmen.”

 

Hver tredje lille virksomhed får nej i banken

Finansiering er ofte en af de største udfordringer for iværksættere. Ifølge Håndværksrådet får op mod hver tredje mindre danske virksomhed et nej i banken. Samtidig kan det være svært for en nystartet virksomhed at få testet deres nye idéer af og se, om der overhovedet er et marked for dem.

Her kommer crowdlending ind i billedet. Da lånet deles op i mindre dele er der tale om mere risikovillig kapital end bankerne kan give. Samtidig bliver iværksætterens forretningside præsenteret for Lendinos mange långivere, som så at sige stemmer med tegnebogen: hvis de ikke synes, at ideen er god, vælger de heller ikke at få andel i lånet.

 

Iværksætter Netværk skaber rum og sparring

Iværksætter Netværk danner grobund for råd og sparring blandt tusindvis af iværksættere. Der er mange spørgsmål, der skal besvares, når man som iværksætter vælger at tage springet og blive selvstændig. Det kan være alt fra hvordan og hvornår man trækker moms fra, til hvor man får den bedste webshop. Finansieringsmulighederne er et af de væsentlige spørgsmål for mange af Iværksætter Netværks medlemmer. Med samarbejdet håber både Lendino og Iværksætter Netværk, at danske iværksættere får øjnene op for crowdlending.

 

”Økonomi er et af de vigtige områder i vores økosystem omkring iværksætteri. Lendino er en af de spillere, der udfordrer området på måden at skabe kapital på. Med deres produkt Iværksætter Lån udfordres den traditionelle måde at få tilført økonomi til sin iværksættervirksomhed på,” siger Martin Christensen, administrator for Iværksætter Netværk.

 

Skal du være med i netværket? Meld dig ind HER