Tilbage til Blog

Socialøkonomisk cykelbutik låner penge til nye Donkey Bike cykler

Lennie Olsen
26. oktober 2017 kl. 14:10

“Er du træt af at sidde i lange møder med din bank og slås om renten, så synes jeg Lendino er en yderst attraktiv spiller på markedet.” 

 Donkey_3.jpg

 

Sådan udtrykker Rasmus Vestergaard Pedersen sig om sin oplevelse med Lendino. Rasmus er ejer af City Bike Nord, en socialøkonomisk virksomhed, der ansætter fleksjobbere og andre medarbejdere på kanten af arbejdsmarkedet til at tage sig af deres udlejningscykler i Frederikshavn og Strandby. Cyklerne er udstyret med et Donkey Bike Kit, hvilket betyder, at cyklerne kan lejes via en app døgnet rundt.

 

Da Rasmus stod over for udvidelsesplaner med et ønske om at købe 80 spritnye udlejningscykler fra Holland og udstyre dem med Donkey Bike Kits, valgte han banken fra og crowdlending til – og det er han glad for: ”Min oplevelse som kunde gennem Lendino kan jeg kun varmt anbefale. Stod jeg en anden dag og manglede finansiering til et projekt, ville jeg ikke engang overveje min bank men tage direkte fat i min kontakt og gode rådgiver Andreas hos Lendino.”

 

Det viste sig da også at gå både nemt og hurtigt: på kun én dag blev lånet finansieret af 120 långivere og cyklerne kan nu trille lystigt rundt i Frederikshavn og omegn.

 

Lendino er Nordens førende markedsplads for lån til mindre virksomheder. På Lendino låner private og professionelle direkte til virksomheder. Ved at anvende lånemarkedet spares tid, penge og besvær – både som långiver og låntager. Renterne ligger typisk mellem 4 og 15 % og du får svar på din ansøgning inden for 4 hverdage.


Ansøg HER allerede i dag om et lån til din virksomheds næste eventyr!