Tilbage til Blog

Lendino opruster med kompetent og innovativ fintech-iværksætter i forbindelse med whitelabel-satsning

Lennie Olsen
21. maj 2017 kl. 16:49

Om Morten Schantz
Morten Schantz indtræder i Lendinos bestyrelse og bliver samtidig medejer af virksomheden. Morten er stifter af og arbejdende bestyrelsesformand i Festina Finance A/S, der udvikler software til kunderådgivere i bankverdenen. Tidligere har han stiftet virksomheden Schantz A/S, som udvikler software til forsikrings- og pensionsbranchen.

 

Mortenschantz.jpg

 

Whitelabel
Lendino har for nylig udviklet en crowdfunding-platform til Coop og vil nu markedsføre en generel whitelabel-løsning over for andre virksomheder. Løsningen henvender sig både til finansielle virksomheder og større virksomheder i andre brancher, der kan have interesse i at forbinde interessenter gennem crowdfunding. Morten skal med sin dybe indsigt i fintech og stærke netværk i finansverdenen bl.a. understøtte udbredelsen af whitelabel-løsningen.

 

CEO og partner i Lendino, Esben Bistrup Halvorsen udtaler:

Med Mortens indtræden i Lendinos bestyrelse bliver vores it-kompetencer og kommercielle kompetencer styrket. Det er et privilegium for os at byde en kapacitet som Morten velkommen, og hans mangeårige erfaring med etablering og udvikling af it-konsulentvirksomhed samt hans faglige integritet i fintech-branchen ser vi som væsentlige styrker og afgørende for Lendinos fortsatte udvikling og skalerbarhed.

 

Morten Schantz supplerer:

Det er en fornøjelse for mig at få mulighed for at blive en del af en af Danmarks mest lovende fintech-virksomheder. Jeg ser betydeligt udviklingspotentiale i Lendino, som er kommet særdeles godt fra start i et marked, der kun lige er begyndt at tage fart. Med kombinationen af finans- og it-kompetencer i Lendino er jeg overbevist om, at vi kan nå langt.

 

Vi hos Lendino glæder os til at arbejde sammen med Morten og til at se, hvor vi sammen kan føre Lendino hen i fremtiden.