Tilbage til Blog

Nye features på platformen

Kristian Frederiksen
27. januar 2017 kl. 13:09

Søgning i transaktioner og eksport til CSV-fil

Transaktionslisten på konto-siden vises nu som en dynamisk tabel. Har du mange transaktioner, vil siden loade markant hurtigere, og du kan nemt danne dig et overblik ved at anvende de indbyggede søge-, sorterings- og filterfunktioner.

Ønsker du at bearbejde disse data i Excel eller lignende programmer, har du nu også mulighed for at eksportere det viste udvalg af transaktioner til en CSV-fil.

 

Minimum og maksimum finansiering

Som udgangspunkt vil Lendino udstede et lån, såfremt det opnår mindst 60% finansiering. Vi har nu sat dette i system og har indført et minimum og et maksimum for den nominelle værdi af et lån. Såfremt den samlede værdi af solgte låneandele når minimum, vil lånet blive udstedt, men salget fortsætter, indtil maksimum er nået, eller finansieringsperioden udløber.

Minimum- og maksimumbeløbet for et lån vil fremgå af lånets beskrivelse, indtil finansieringsperioden er ophørt, hvorefter det vil være den faktiske nominelle værdi, altså summen af solgte låneandele, der fremgår.

Lån, hvis formål kræver fuld finansiering, vil naturligvis have enslydende minimum og maksimum og vil se ud og opføre sig som eksisterende lån på Lendino-platformen.

 

Eksempel: 50% finansieret - 80% som minimumsfinansiering

5080100.png

Eksempel: 20% finansieret - 60% som minimumsfinansiering
2060100.png

 

Transaktionskode

Vi har gjort det nemt for dig, som gerne vil oprette en månedlig betaling til din Lendino-konto. Du behøver nu ikke besøge lendino.dk for at indsætte penge på din konto. Du skal blot gemme din personlige kode, som du kan finde under Mit Lendino -> Konto -> Indsæt  penge. Koden skal du skrive i tekstfeltet ved bankoverførsel til Lendino (og den ændrer sig ikke i modsætning til tidligere).