Tilbage til Blog

Murermester svigtet af bank - reddet af Lendino (og svigermor)

Frederik Saabye Møller
20. januar 2017 kl. 8:21

Murermester Henrik Hansen fra Havnsø driver virksomhed gennem sit enkeltmandsfirma, hvor han arbejder sammen med sin far. Henrik har været selvstændig i 19 år, og hans far, Niels Erik Hansen, har drevet firma siden 1978.

Henrik Hansen havde brug for en bil, han kunne anvende til at holde sit firma mobilt, så han leasede i marts 2015 en bil gennem en forhandler i Sønderjylland.

Der var løbende problemer med bilen, men i april 2016, blot et år efter, den var blevet anskaffet, var den gal. Stemplerne havde sat sig fast, hvilket gjorde det nødvendigt at udskifte motoren.

 

billede til Murermester Henrik Hansens blog.jpg

19 års levebrød var ikke nok

Leasingfirmaet ville ikke hjælpe med finansieringen af en ny motor til Henriks bil, så han rettede henvendelse til banken, som vurderede, at hans regnskaber ikke var gode nok, på trods af at Henrik havde været i stand til at leve af sit firma gennem de seneste 19 år.

Det viste sig, at Henriks svigermor skulle være redningskvinden, da hun tidligere havde læst om, hvordan Lendino havde hjulpet en lokal pølsemand med at udvide sit foretagende gennem crowdlending.

Fik lån gennem Lendino

På blot 15 dage i Lendinos system fik Henrik finansieret sit lån på 230.000 kr. og fik sig en ny motor til sin bil, så han kunne fortsætte sit arbejde.

“Banken var fuldstændig ligeglade med, at jeg ikke kunne fortsætte med at arbejde uden den bil. De syntes bare, at regnskabet ikke var godt nok. Heldigvis var Lendino uenige.” lyder det fra en tilfreds murermester.

Friktionsfri finanseringsløsning

Crowdlending er muligheden for at få finansiering fra enhver, der mener, at din sag er værd at bakke op om.

Du kan ansøge helt enkelt online om et lån til konkurrencedygtige renter. Så snart du er godkendt af vores kreditvurderingseksperter, bliver dit lån finansieret. Vi svarer indenfor fire arbejdsdage på din ansøgning.

Driver du en virksomhed med behov for finansiering, kan du  læse mere HER.