Tilbage til Blog

Lendino får ny administrerende direktør

Andreas Christensen
11. april 2016 kl. 16:10

Lendino har netop fået ny administrerende direktør.

Den hidtidige administrerende direktør, Asger Trier Bing er en af grundlæggerne af Lendino og har været med til at bringe virksomheden frem til, hvor den er i dag som Danmarks største crowdlendingplaform. Lendinos bestyrelsesformand, Torben Nordal Clausen udtaler: “Asger har været en rigtig dygtig og innovativ iværksætter. Han har været visionær og fik på et meget tidligt tidspunkt spottet trenden omkring crowdlending. Han har været en dygtig kommunikator og har medvirket til at sætte crowdlending på agendaen herhjemme gennem medvirken i et utal af interviews og kommentarer i den danske dagspresse.”

Næste fase: Vækst

Lendino er nu gået ind i en vækstfase. Vi har fået en rigtig god start på 2016 og har efter årets første tre måneder øget lånevolumenet med 50% i forhold til hele sidste år. For at kunne fortsætte den gode udvikling er det vigtigt få strømlinet og automatiseret de interne processer, således at vi kan følge med den voksende mængde af långivere og låntagere. Der var derfor enighed i bestyrelsen og blandt aktionærerne om, at Lendino skulle have en ny administrerende direktør til at bringe virksomheden videre.

Fokus på automatisering

Som ny administrerende direktør indtræder Esben Bistrup Halvorsen, der ligesom Asger har været med i Lendino helt fra begyndelsen. I sin hidtidige rolle som teknisk direktør i Lendino har Esben været hovedansvarlig for udviklingen af platformen på lendino.dk. Esben har således haft fingrene dybt nede i maskinrummet og kender de interne processer bedre end nogen anden. “Med et stigende antal långivere og låntagere er det vigtigt at få optimeret og automatiseret processerne i Lendino, så vi kan blive fuldstændig skalerbare” udtaler Esben Bistrup Halvorsen.

 

Lendino-teamet 2015Fra venstre: Esben Bistrup Halvorsen, ny CEO; Andreas Christensen, CMO; Nils Thygesen, CRO; Torben Nordal Clausen, bestyrelsesformand (øverst); og Asger Trier Bing, tidligere CEO (nederst).

Tak

Vi slutter af med at sige mange tak til afgående direktør Asger Trier Bing for hans store indsats hidtil. Desuden ønsker vi held og lykke til Esben Bistrup Halvorsen med arbejdet i den nye rolle.

Den største tak skal dog lyde til vore mange långivere og låntagere for den store opbakning og tillid - hidtil og fremover.