Tilbage til Blog

Horsens cykelhandler sætter gang i væksten

Kristian Frederiksen
4. marts 2016 kl. 14:51

Fri BikeShop i Horsens er en veletableret cykelforretning som servicerer Horsens og omegn med cykler og udstyr, samt udfører alle former for reparationer. Når man er en travl forretningsindehaver, kan internettet være en stor hjælp. Det var det for ejeren af Fri BikeShop Horsens, som gennem crowdlending fandt en løsning på sit finansieringsbehov. 

”Jeg kiggede efter alternative måder at fremskaffe kapital på, og via internettet, fandt jeg muligheder ved det nye spændende produkt som crowdlending er.Dette kunne for mig være en oplagt mulighed for at komme videre”- Jesper Søndergaard Juliussen, ejer af Fri BikeShop Horsens

 

fribike.png

 

Finansieringsløsning og lokalt engagement

Da ejeren kiggede på finansieringsløsninger sammen med sin rådgiver/coach overvejede vi nøje hvilke muligheder der lå i at benytte sig af crowdlending. For ud over pengene var det vigtigt at finansieringen kunne tilvejebringes hurtigt, ekstraordinær markedsføring, og at de lokale borgere fra Horsens kunne blive engageret. Alle behov blev imødekommet hos Lendino. 

“Hele forløbet har fungeret upåklageligt. Vi er blevet stillet spørgsmål som vi har kunnet besvare via platformen. Helt naturligt, at der kommer spørgsmål til drift og regnskab” - Jesper Søndergaard Juliussen, ejer af Fri BikeShop Horsens

 

Fremtidssikring af butikken og forbedret kundeoplevelse

Lånet på èn million kroner er blevet anvendt til en omlægning eksisterende kreditter, og til at fremtidssikre virksomheden i form af en delvis renovering af butikken. 

“Efter lånet nu er fuldt finansieret, er situationen, og oplevelsen, nu en helt anden i virksomheden. Dette til gavn og glæde for kunderne, der nu får en langt bedre oplevelse i butikken” - Jesper Søndergaard Juliussen, ejer af Fri BikeShop Horsens.

Du kan læser mere HER om at låne gennem Lendino.