Tilbage til Blog

Få en Kapitalcoach til at sikre jeres vækst

Peter Bodskov
10. december 2015 kl. 14:56

Som virksomhedsejer har du sikkert travlt med at få løst de daglige udfordringer i virksomheden, så du er sikker på at både virksomhed, produkter og serviceydelser er i orden. Men for det meste sker det inden for de økonomiske rammer, virksomheden har – og derfor udebliver den ønskede vækst alt for ofte. Det kan en Kapitalcoach lave om på.

Kapitalcoach.jpg
I de fleste mindre virksomheder er virksomhedsledelsen alt for meget involveret i forretningen. Deres hverdag går med at få løst de praktiske problemer og sikre, at alle processer kører som de skal. Så der er bare ikke tid i hverdagen til at være ”på forretningen” – altså se den oppe fra og afsøge de muligheder, der er omkring virksomheden for udvikling og vækst.

Samtidig er det ikke sikkert, at du som virksomhedsejer eller -leder, har den fornødne viden om, hvordan I kan skaffe finansiering af den vækst, I ønsker jer. Du er god til dit fagområde og det I laver i firmaet – og det er jo mindst lige så vigtigt for firmaets beståen.

Hvad er en Kapitalcoach 

Oplever du, at firmaets vækst står i stampe, kan det I har brug for være en Kapitalcoach. Det er en uvildig rådgiver, der kan går ind og rådgiver jer om, hvordan I kan få finansieret jeres vækst og som også kan skaffe kontakt til potentielle investorer. Samtidig kan vedkommende rådgive jer om, hvordan I modner virksomheden, så den bliver mere interessant at investere i. De bistår jer også gerne under forhandlingerne med de interesserede investorer. 

Oftest kommer Kapitalcoachen med sit eget netværk af sultne investorer og dygtige rådgivere, I kan trække på og rådgiveren selv har oftest en økonomiuddannelse og har eventuelt været finansmand eller økonomiansvarlig i private virksomheder i en årrække. Så med en Kapitalcoach ved jeres side, får i adgang til masser af praktisk og strategisk finansiel erfaring og derved kan vækst hurtigt gå fra drøm til virkelighed.

Få gratis finansiel rådgivning

Den hurtigste måde at få kontakt til en Kapitalcoach er ved at kontakte det lokale væksthus. De har en fast kreds af Kapitalcoaches tilknyttet, som de kan henvise jer til. Fordelen ved at bruge væksthuset er, at de i perioder giver tilskud til finansiel rådgivning. Men I kan selvfølgelig også selv finde andre Kapitalcoaches ved at søge efter dem på nettet.

Men uanset hvordan du får fat i vedkommende, skal du regne med, at Kapitalcoachen tager sig godt betalt for arbejdet – både med eller uden et eventuelt tilskud fra det lokale væksthus.

Men der findes en billigere måde. Du kan oprette det projekt, du ønsker at få finansieret på Lendino’s crowdlending-platform. Her kan private långivere se nærmere på projektet og vælge at låne jer penge. Derved får I samtidig en uvildig vurdering af både jeres projekt og jeres virksomhed, der ikke koster jer mere end den tid, I bruger på at oprette præsentationen af projektet.

Det kalder vi for en gratis finansiel rådgivning!