Tilbage til Blog

Kapitalbørsen og Lendino indgår samarbejde

Peter Bodskov
29. oktober 2015 kl. 15:32

Lendino har netop indgået en samarbejdsaftale med KAPITALBØRSEN.

En børs for SMVer

Kapitalbørsen har siden 2010 løst kapital- og finansieringsopgaver for danske SMVer. Kapitalbørsen arbejder med et bredt spektrum af opgaver, der spænder fra  bestyrelsesrekruttering, lånefinansiering, kapitalfremskaffelse til værdiansættelse. Typisk er deres kunder handels- eller servicevirksomheder med 3-4 års historik og en årlig omsætning på 10-200 mio. kroner.

 

 Kapitalborsen.jpg

 Billede: Kapitalbørsen har hovedsæde på Møllerup Gods, som ses her på billedet.

 

Kapitalbørsen har i dag fire ansatte og er beliggende på det smukke Møllerup Gods på Djursland. På blot fire år har Lendinos nye samarbejdspartner hjulpet godt 220 mio. kroner ud til små og mellemstore virksomheder i Danmark.

 

Hvorfor har Kapitalbørsen indgået et samarbejde med Lendino?

Carsten Færge ser en lys fremtid for crowdfunding, og det var derfor oplagt, at Kapitalbørsen engagerede sig den nye låneform. På meget kort tid er konceptet blevet en stor succes i Danmark – som blot understreger Kapitalbørsens skøn.

Carsten Færge udtaler: ”Lendino var en af de første professionelle udbydere af crowdfunding i Danmark. Især menneskerne bag online-platformen gjorde særligt positivt indtryk på både pressen og os. Lendino arbejde med en professionalisme, som vi synes gjorde det interessant for os at indgå et samarbejde.”.

 

Hvad er formålet med samarbejdet?

Både Lendino og Kapitalbørsen bygger på visionen om, at give SMVer finansieringsmuligheder på gode vilkår – det er med til at sikre den fremtidig danske vækst. Fælles for samarbejdspartnerne er ligeledes værdier såsom en hurtigt, professionel og effektiv indsats. Samarbejdet består I at Lendino vil henvise kunder til Kapitalbørsen, der har finansieringsbehov, som ikke kan imødeses på Lendinos lånemarked, mens Kapitalbørsen vil henvise virksomheder, der skal bruge finansiering i en lidt mindre målestok end det de normalt arbejder med og i de tilfælde, hvor crowdfunding er den mest oplagte finansieringsform. Virksomheder henvist af Kapitalbørsen kommer ind på et fast-track hos Lendino, der betyder hurtigere behandlingstid end normalt.

 

Lendino byder Kapitalbørsen velkommen og ser frem til samarbejdet.