Tilbage til Blog

Super Asfalt vil revolutionere det danske asfaltmarked

Peter Bodskov
7. oktober 2015 kl. 13:53

Super Asfalt vil revolutionere produktionen af noget, vi allesammen færdes på hver dag, men nok sjældent tænker så meget på: Asfalt. Super Asfalt anvender moderne grøn teknologi, der resulterer i at selskabet kan sælge asfalt til en fordelagtig pris og dermed skabe nye tider i den traditionelle asfaltbranche.

 

Industry Generic.jpg

Hvad skal lånet bruges til?

Lånet skal anvendes til anlægsinvesteringer i forbindelse med opstart af asfaltværket på Prøvestenen i København. Der er bestilt et helt nyt kvalitetsasfaltværk i Tyskland, og til selve opstarten af værket er der brug for brovægt, laboratorium, gummiged og mandskabsfaciliteter. Super Asfalts kunder vil både realisere en økonomisk og en miljømæssig gevinst, hvor sidstnævnte er særlig vigtig for offentlige kunder.

Hvem lånes der til?

Super Asfalt A/S er et nystiftet selskab og er en del af en koncern af veletablerede virksomheder, bl.a. Tarpaper Recycling. Kræfterne bag Super Asfalt har mange års brancheerfaring.

Hvordan låner jeg ud?

På Lendinos lånemarked kan du læse mere om Super Asfalt og andre lånemuligheder. Du kan gratis og helt uforpligtende oprette dig som bruger HER.