Tilbage til Blog

Københavnsk konsulenthus udvider

Nils Thygesen
7. juli 2015 kl. 14:20

Crowdlending som fleksibel finansiering

Resources Denmark er beliggende i Hyskenstræde i hjertet af København og blev grundlagt i 2013. Virksomheden assisterer inden for CFO’ens ansvarsområde (økonomi og back-office). Resources Denmark bistår sine kunder med assistance inden for fire områder: Interim/projektopgaver, rekruttering, outplacement og coaching. De typiske kunder er virksomheder i Top 200. Resources Denmark fakturerer alene på baggrund af udførte og accepterede konsulenttimer. Virksomheden kan tilbyde assistance i Danmark, Sverige og Norge. Tre erfarne og kompetente erhvervsfolk er netop indtrådt i bestyrelsen. Virksomhedens ledelse fremhæver forhold som billig og fleksibel finansiering blandt årsager til, at valget faldt på Lendino som finansieringspartner.

 Group pic_Ressources DK.jpegTeamet bag Resources Denmark

Ekspansion i Norden

Lånet skal anvendes til at finansiere vækst på det nordiske marked samt til finansiering af debitorer (Top 200-virksomheder), som har lange betalingsfrister på mellem 45 og 60 dage.

Resources Denmark fakturerer alene på baggrund af udførte og accepterede konsulenttimer. Virksomheden har i det netop afsluttede regnskabsår øget omsætningen med 80%. Forventningen til de næste fem år er at løfte omsætningen med minimum 75% årligt. Det skal ske gennem større markedsandel i Danmark, Skandinavien og Nordtyskland. Pr. 30. april 2015 (ti måneder) havde virksomheden opnået en omsætning på 2,9 mio. kr. Det var noget under budgettet som følge af forskydning af visse større opgaver. I forbindelse med hjemtagelsen af nærværende lån er egenkapitalen reetableret gennem et kapitalindskud på 300.000 kr. Du kan læse mere om Resources Denmark her.

Der stilles supplerende anden prioritets fordringspant for 750.000 kr. som sikkerhed for lånet. Du kan læse mere om risici ved at låne ud her.

På Lendinos lånemarked kan du læse om andre lån, du kan investere i, samt lån vi tidligere har formidlet. Det kræver login at tilgå lånemarkedet. Du kan gratis og helt uforpligtende oprette dig som bruger her.