Tilbage til Blog

Logistikvirksomhed søger finansiering til vækst

Nils Thygesen
19. juni 2015 kl. 14:53

Strukturelle forandringer i logistikbranchen

Logistikbranchen oplever i disse år betydelige omvæltninger. Brevpost erstattes i vid udstrækning af digital post, mens pakkepost afledt af stigende e-handel oplever fremgang på bekostning af salg fra detailbutikker.

Transportvirksomheden Logistic Group A/S søger om et lån på 1 million kroner til at udvide aktiviteten for at kunne følge med stigende efterspørgsel.

Velrenommerede kunder

Virksomheden er underleverandør til nogle af de største distributionsvirksomheder i Danmark (UPS, GLS, Bring). Bring oplever kraftig vækst i pakkeafsendelser som følge af en samarbejdsaftale med Danske Fragtmænd, der betyder, at der skal håndteres 25.000 ekstra pakker dagligt. Logistic Group vil være blandt de underleverandører, der skal håndtere disse pakker. Logistic Group beskæftiger aktuelt 22 biler for Bring, hvilket forventes forøget med 40 biler. Aftalen med Bring, der senest er fornyet primo 2015, strækker sig over fem år.

Styrket indtjening undervejs

Logistic Group blev grundlagt i 2012 og har adresse i Vedbæk i Nordsjælland. Det er en distributionsvirksomhed i sund vækst med 74 medarbejdere, der aktuelt opererer på det meste af Sjælland. Den planlagte aktivitetsforøgelse i 2015 betyder blandt andet en udvidelse af de geografiske distributionsområder. Administrerende direktør Recail Bekirovski udtaler: “Optimering af de enkelte bilers kapacitetsudnyttelse gennem kortere aktivitetsradius forventes at føre til bedre lønsomhed gennem andet halvår 2015”. Du kan læse mere om Logistic Group her.

LG II.png

Foruden Logistic Group A/S medhæfter moderselskabet, ​Logistic Group Foundation Holding ApS​, søsterselskaberne Logistic Group I og II samt de to ultimative ejere. Desuden stilles supplerende virksomhedspant på 1 million kroner. Du kan læse mere om risici ved at låne ud her.

På Lendinos lånemarked kan du læse om andre lån, du kan investere i, samt lån vi tidligere har formidlet. Det kræver login at tilgå lånemarkedet. Du kan gratis og helt uforpligtende oprette dig som bruger her.