Tilbage til Blog

Erhvervslån til ejendomsprojekt

Andreas Johnsen Helgason Christensen
26. maj 2015 kl. 11:51

Selv om optimismen er begyndt at sprede sig og mange store danske virksomheder aflægger flotte regnskaber, er alt endnu ikke fryd og gammen i dansk økonomi. De danske små og mellemstore virksomheder (SMVer), som udgør 99% af alle danske virksomheder, har nemlig svært ved at låne, ifølge en ANALYSE fra Håndværksrådet.

 

TLC Rosenfeldt.jpg 

 

TLC Rosenfeldt er en virksomhed fra Aalborg, der drives af kræfterne bag TLC Ejendomme, som har udviklet ejendomme i næsten ti år. På trods af gode resultater, har TLC Ejendomme tidligere oplevet, at det er svært at finde finansiering til projekterne. Ingolf Pedersen, som er økonomichef i TLC Ejendomme, udtaler: “Vi havde nogle svære år i krisen ligesom resten af branchen, men har efterfølgende fået reetableret indtjening og egenkapital i virksomheden.”

 

TLC Rosenfeldt er ved at udvikle et ejendomsprojekt i Vallensbæk og søger i den forbindelse om et lån på 1 mio. kr. gennem LENDINO. På Lendino låner virksomheder gennem crowdfunding af private og virksomheder på en lånemarkedsplads. Renten på lånet 5% i rente p.a. Du kan læse mere om risici ved at låne ud HER.

 

TLC Ejendomme råder over et team med mange års erfaring med ejendomsudvikling. “Vi er et stærkt team, der med vores ekspertise og erfaring er i stand til at eksekvere og levere ejendomsudviklingsprojekter af høj kvalitet” siger direktør i TLC Rosenfeldt, Torben Christensen.

 

Du kan læse mere om TLC Rosenfeldt og formålet med lånet på lånemarkedet. Det krævet login at tilgå lånemarkedet. Du kan oprette dig som bruger gratis og helt uforpligtende HER. Hvis du vil vide mere om, hvordan Lendino fungerer, kan du læse mere HER.