Tilbage til Blog

Lån til ejendomsudvikler

Andreas Johnsen Helgason Christensen
24. april 2015 kl. 15:54

Selv om optimismen så småt er begyndt at brede sig og mange store danske virksomheder aflægger rekordregnskaber, er alt endnu ikke fryd og gammen i dansk økonomi. De danske små og mellemstore virksomheder (SMVer), som udgør 99% af alle danske virksomheder, har nemlig svært ved at låne. Det viser en ANALYSE fra Håndværksrådet.

 

TLC Ejendomme.jpg

 

TLC Ejendomme er en stolt SMV fra Aalborg, der har udviklet ejendomme i næsten ti år. På trods af gode resultater, oplever virksomheden også, at det er svært at finde finansiering til projekterne. Ingolf Pedersen, som er økonomichef i TLC Ejendomme, udtaler: “Vi havde nogle svære år i krisen ligesom resten af branchen men har efterfølgende fået reetableret indtjening og egenkapital i virksomheden.”

 

TLC Ejendomme er ved at udvikle et spændende ejendomsprojekt i Herlev og søger i den forbindelse om et lån på 1 mio. kr. gennem LENDINO. På Lendino låner virksomheder gennem crowdfunding af private og virksomheder på en lånemarkedsplads. Som långiver får du 5% i rente p.a. ved at låne ud til TLC Ejendomme.

 

TLC Ejendomme råder over et team med mange års erfaring med ejendomsudvikling. “Vi er et stærkt team, der qua vores ekspertise og erfaring er i stand til at eksekvere og levere ejendomsudviklingsprojekter af høj kvalitet” siger direktør i TLC Ejendomme, Torben Christensen.

 

Du kan læse mere om TLC Ejendomme og formålet med lånet på lånemarkedet (kræver login - opret dig HER).