Holdet bag

Lendino ledes af et fast team af eksperter med en baggrund i finans- og it-branchen. Vores advisory board består af erhvervsfolk med betydelig ledelseserfaring inden for bank og kredit samt etablering og drift af investeringsselskaber og it-virksomheder.


Esben Bistrup Halvorsen CEO og partner

ph.d. i matematik og cand.scient. i datalogi

Esben er den daglige leder af Lendino og er desuden teknisk ansvarlig for udviklingen af Lendinos platform og de bagvedliggende teknologier. Esben har mange års erfaring fra fintech-branchen og som forsker i både matematik og datalogi.


Andreas Helgason Rex CMO og partner

HA Almen Erhvervsøkonomi

Andreas har ansvaret for PR, salg og markedsføring. Andreas har blogget flittigt om FinTech, især crowdlending, og holdt et utal af oplæg fra Bornholm til Nordjylland om crowdfunding. Inden Lendino arbejdede Andreas en række år i IBM på det nordiske hovedkontor og senere hos NNIT med ledelsesrapportering og KPI-udvikling som ansvarsområder.


Nils Thygesen CRO og partner

bankuddannet civiløkonom (HD(U)) og CBA

Nils har ansvaret for kreditvurdering og relationer til større långivere. Han har bl.a. været chefstrateg i Finansbanken A/S og aktieanalytiker i Danske Bank. Nils har gennem mere end 20 år arbejdet med kredit- og investeringsanalyse, formueforvaltning og kommunikation.


Torben Nordal Clausen bestyrelsesformand og partner

Henley Executive MBA

Torben er investor og aktiv bestyrelsesformand i Lendino. Han er tidligere CEO for Danske Commodities og direktør for Bunker Holding og Global Risk Management og arbejder nu professionelt med at hjælpe lovende danske virksomheder til at blive store, internationale spillere.


Andre investorer

Morten Schantz, CIO og bestyrelsesformand, Festina Finance A/S

Stefan Glänzer, CEO og grundlægger af Passion Capital

Robert Dighero, CFO og partner, Passion Capital

Mark Dighero, partner og advokat, Allen & Overy LLP

Steffen Thilsted, CFO og medstifter af Birdback